Logeren bij de Molen

Op een unieke lokatie midden in het Groene Hart van Zuid-Holland, aan de rand van Alphen aan den Rijn, met uitzicht op prachtig polderlandschap én natuurlijk op de mooie Vrouwgeestmolen is eind juni 2013 een luxe, sfeervol en landelijk ingericht vakantiehuis geopend de Cottage.

Sinds 2022 is er een tweede woning in de verhuur, het Hooiberghuis. Beide huizen zijn afgestemd op vier personen. 

Natuur, rust en veel mogelijkheden om te recreëren in de directe omgeving. Dat vindt u hier tijdens uw vakantie in het mooie vakantiehuis naast de Vrouwgeestmolen.

Kinderen zijn bij ons ook van harte welkom! Er is genoeg ruimte om heerlijk buiten te spelen. In de omgeving is ook veel te beleven voor kinderen, zoals een dagje naar Archeon, Avifauna of naar het strand. Er zijn ook zwembaden en binnenspeeltuinen in de omgeving.

U bent te gast bij de bewoners van de molen, U bent te gast bij de bewoners van de molen, Hans en zijn 2 kinderen. Hans is vrijwillig molenaar naast zijn werk als energieadviseur.

De Vrouwgeestmolen is eigendom is van de Rijnlandse Molenstichting. De molen wordt sinds de bouw in 1797 al zes generaties lang bemalen door de familie Vrolijk.

Vanzelfsprekend is het mogelijk om na overleg tijdens uw verblijf deze prachtige molen te bekijken. De molenaar vertelt u graag over de werking en geschiedenis van de molen.

Fotografie in- en om de cottage door Margrietha van Mastwijk

Foto's van het vakantiehuis