Logeren bij de molen

Op een unieke lokatie, midden in het Groene Hart van Zuid-Holland, aan de rand van Alphen aan den Rijn, met uitzicht op prachtig polderlandschap én natuurlijk op de mooie Vrouwgeestmolen, is eind juni 2013 een luxe, sfeervol en landelijk ingericht vakantiehuis geopend. Het huis is afgestemd op vier personen. Eventueel tot maximaal acht personen.

Natuur, rust en veel mogelijkheden om te recreëren in de directe omgeving. Dat vindt u hier tijdens uw vakantie in het mooie vakantiehuis naast de Vrouwgeestmolen.

Kinderen zijn bij ons ook van harte welkom! Er is genoeg ruimte om heerlijk buiten te spelen. In de omgeving is ook veel te beleven voor kinderen, zoals een dagje naar Archeon, Avifauna of naar het strand. Er zijn ook zwembaden en binnenspeeltuinen in de omgeving.

U bent te gast bij de bewoners van de molen, U bent te gast bij de bewoners van de molen, Hans, Sarah en Hans’ kinderen. Hans is vrijwillig molenaar naast zijn werk als energieadviseur.

De Vrouwgeestmolen is eigendom is van de Rijnlandse Molenstichting. De molen wordt sinds de bouw in 1797 al zes generaties lang bemalen door de familie Vrolijk.

Vanzelfsprekend is het mogelijk om tijdens uw verblijf deze prachtige molen te bekijken. De molenaar vertelt u graag over de werking en geschiedenis van de molen.

Fotografie in- en om de cottage door Margrietha van Mastwijk

Waar in Nederland?

Logeren bij de Molen bevindt zich in het "Groen Hart", slechts 30 minuten van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Omgeving

Gelegen op slechts 35 km van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag ben je met de auto in 30 minuten in deze steden.

Beschikbaarheid

Bekijk direct op de online kalender of het vakantiehuis nog beschikbaar is voor uw periode.

Foto album

Reserveren

Kijk op de kalender of het vakantiehuisje beschikbaar is.